Höst 2020

Nu är det äntligen en konsert på gång! Söndag 20 september kl 15, kommer duon NoBeNo till Norrköping och Norrköpings konstmuseum. Soroor Notash och Shekufeh Pariab spelar klassisk persisk musik och folkmusik från Iran. Båda är uppvuxna i Iran och bosatta i Stockholm. Sedan 2017 har de en duo, NoBeNo, och har medverkat på olika folk- och världsmusikevenemang i Sverige, Både som duo och i samarbete med andra musiker. Soroor spelar Tar och Setar (persisk luta) och sjunger. Hon improviserar och skriver egna låtar och har tonsatt dikter från gamla och nya persiska poeter. Shekufeh spelar Daf, Bendir och flera andra slagverk. I den här konserten kommer de spela egenkomponerade stycken och avsluta med några folkvisor från Khorasan, Nordöstra Iran.

Publikantal är begränsat till 30 personer. Meddela i förväg om du vill vara säker på plats: info@annanmusik.seEntré 100kr. Fri entré för medlemmar

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *